به گزارش اسپوتنیک، متخصص تغذیه، دکتر علوم پزشکی، الکسی کووالکوف در مورد محصولات خطرناک برای کاهش وزن اظهار نظر کرد.
وی خاطرنشان کرد: " افرادی که می خواهند وزن خود را کاهش دهند اغلب فاکتور مهمی مانند شاخص انسولینمیک را در نظر نمی گیرند. این متخصص توضیح داد که سطح بالای انسولین خون افزایش وزن را تحریک یا تشدید می کند و افزایش مقاومت به انسولین اولین قدم به سمت دیابت است.
کووالکوف در اینستاگرام خود نوشت: "غذاهای پروتئینی (به ویژه لبنیات و حبوبات) باعث افزایش انسولین می شوند! اما برعکس، غذاهای غنی از چربی مانند زیتون و کره، بیکن، پنیر یا بادام زمینی باعث آزاد شدن سریع این هورمون نمی شوند."
وی همچنین افزود: " خوردن غذاهای با شاخص انسولینمیک بالا در هنگام شام مانع از کار هورمون رشد می شود، هورمونی که باعث چربی سوزی در هنگام خواب می شود."