غذاهایی که نباید آنها را خام مصرف کرد

© Depositphotos.com / Syda_Productionsغذاهایی که نباید آنها را خام مصرف کرد
غذاهایی که نباید آنها را خام مصرف کرد - اسپوتنیک ایران
اشتراک
برخی از مواد غذایی هنگامی که خام خورده شوند می توانند برای سلامتی مضر باشند.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از صباح، محققان در تحقیقات تخصصی درباره مواد غذایی دریافتند که برخی از مواد غذایی هنگام خوردن خام می توانند برای سلامتی مضر باشند.

قبل از هر چیز، شما نباید سوسیس هایی را بخورید که تحت فراوری حرارتی قرار نگرفته اند زیرا آنها می توانند حاوی لیستریا، یک باکتری خطرناک باشند که می تواند دستگاه گوارش را مختل کند و باعث مسمومیت شوند.

لوبیای خام نیز حاوی مواد سمی مضر است که می تواند به بدن آسیب برساند. کارشناسان تأکید کردند که لوبیای قرمز فقط در مواقعی که به اندازه کافی پخته شود کاملاً بی خطر می شود.

همچنین میگوی خام نیز می تواند مضر باشد، زیرا اغلب آنها با آنتی بیوتیک ها و مواد شیمیایی تغذیه می شوند. علاوه بر این خوردن قارچ خام، بادام و ریواس نیز توصیه نمی شود.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала