به گزارش اسپوتنیک، دکتر و مجری تلویزیون سرگئی آگاپکین در در کانال تلویزیونی "روسیه 1" محصولات غذایی که به تقویت مفاصل کمک می کنند را نام برد.
این متخصص تأکید کرد: یکی از شایع ترین دلایل زوال مفصل، اختلالات متابولیکی در بافت غضروف داخل مفصلی است.
سرگئی آگاپکین گفت: "با غنی سازی رژیم مناسب، می توان از بهبودی در تغذیه غضروف و در عین حال وضعیت عمومی مفاصل اطمینان کرد."
به عنوان مثال، این محصولات شامل ماهی خط خطي هستند. این ماهی حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده امگا 3 است که باعث کاهش التهاب و ناراحتی در آرتروز و پوکی استخوان می شود. شما باید روزانه حدود 30 گرم محصول میل کنید.
كیوی نیز مفید به نظر می رسد. نیمی از میوه کیوی حاوی نیاز روزانه ویتامین C است که در تشکیل غضروف و بافت استخوان نقش دارد.
جو دوسر همچنین برای مفاصل مفید است. سرشار از منگنز است که در ساخت الیاف کلاژن نقش دارد. یک کاسه فرنی از جو دو سر حاوی ماده مفید برای استخوان ها است.