به گزارش اسپوتنیک، آنا یلکینا ، متخصص تغذیه در روسیه در مقاله ای می نویسد: مصرف روزانه گیاهان تازه به مقدار زیاد به جوانسازی بدن، عملکرد دستگاه گوارش و مقاومت در برابر سرطان کمک می کند.
به گفته وی ، رژیم غذایی باید شامل اسفناج ، جعفری ، ریحان ، کرفس ، کلم بروکلی و نعنا باشد. این مواد حاوی مقدار زیادی کلسیم، منیزیم ، آهن ، پتاسیم ، فسفر ، روی ، ویتامین های A ، C ، E ، K هستند.
آنا یلکینا در اینستاگرام خود می نویسد: "سبزیجات سبز نیز دارای مقدار زیادی فیبر هستند ، مصرف این سبزیجات تنظیم کننده دستگاه گوارش است، به کنترل وزن و سلامت روده کمک می کند."
غذاهای سبز همچنین سرشار از ویتامین K1 هستند. این سبزیجات محافظت از استخوانها از پوکی استخوان را بر عهده دارند و از بروز بیماریهای التهابی جلوگیری می کند.
این متخصص تغذیه در ادامه می نویسد که یک لیوان اسموتی سبز دارای خاصیت ضد پیری بر مغز است و از افت فعالیت ذهنی که با افزایش سن ظاهر می شود ، جلوگیری می کند. علاوه بر این ، سبزیجات سبز حاوی ویتامین B است ، که بر سلامت قلب تأثیر می گذارد و همچنین از سرطان محافظت می کند.