به گزارش اسپوتنیک، آلبینا کومیسارووا ، متخصص تغذیه و غدد گفت: افرادی که از سوزش سر دل رنج می برند باید از گوجه فرنگی ، پیاز ، مرکبات و سایر غذاهایی که باعث افزایش سطح اسیدیته در معده می شوند، خودداری کنند.
وی خاطرنشان كرد كه بهتر است به تعداد وعده های زیاد غذا بخورید . آخرین وعده غذایی باید سه ساعت قبل از خواب باشد. در عین حال ، نوشیدن غذا با آب توصیه نمی شود.
در این مقاله آمده است: "استفاده از گوجه فرنگی ، پیاز ، کفیر ، شکلات ، قهوه ، نعنا ، سدیم ، مرکبات ، غذاهای چرب و ادویه دار ، الکل را در غذاي خود به حداقل برسانید."
بهتر است یک دفترچه غذایی نگه دارید و توجه داشته باشید که به کدام غذاها بدن شما واکنش نشان می دهد.
همچنین ، این متخصص توصیه می کند وزن خود را کنترل کنید و سیگار نکشید. به گفته آلبینا کومیساروا ، دخانیات باعث التهاب مخاطی مری تحتانی می شود.