به گزارش مشرق، حمید اصغری اظهار داشت: آموزش بعنوان یک ابزار در جهت برنامههای توسعهای است که اگر میخواهیم از این ابزار جهت توسعه استفاده کنیم باید به توازن آن نیز توجه کنیم.
وی افزود: در حال حاضر توازن در این زمینه وجود ندارد و عدم توازن سبب شده نتوانیم مولفههای مربوط به توسعه را با هم داشته باشیم.
معاون امور علمی، اقتصادی، فرهنگی سازمان برنامه بودجه کشور ،بیان کرد: در ۳۰ سال گذشته برای توسعه آموزش عالی نه تنها به اهداف ترسیم شده رسیدیم، بلکه فراتر از آن نیز محقق شده است.
اصغری عنوان کرد: در زمینه اشتغال، قانون مدیریت خدمات کشوری مدرک را محور قرار داده و این سبب شد که همه به سمت گرفتن مدرک سوق پیدا کنند.
وی با بیان اینکه در مشاغلی مانند معلمی مهارت آموزشی مهمتر از سواد است، تصریح کرد: نکته مهم در موضوعات مربوط به آموزش به خصوص آموزش مهارتی فضای کسب و کار است.
معاون امور علمی، اقتصادی، فرهنگی سازمان برنامه بودجه کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر به دلیل اینکه بیشترین بیکاری را در قشر دانشگاهی داریم ضرورت مهارت بسیار احساس میشود.
اصغری با عنوان اینکه اکنون بیش از ۳۵ درصد بیکاری در قشر دانشگاهی داریم که باید برای رفع بیکاری این افراد برنامه ریزی شود، گفت: اکنون نیاز مند مهارت آموزی برای بازار کار هستیم.
معاون امور علمی، اقتصادی، فرهنگی سازمان برنامه بودجه کشور، عنوان کرد: برای تجهیز مراکز فنی و حرفه ای توجه ویژه ای داریم و در این حوزه ظرفیت را بالا میبریم.