به گزارش اسپوتنیک محققان دانشگاه شینشو در ژاپن به این نتیجه رسیده اند که میکروب های خاصی از معده می توانند بر نحوه واکنش سیستم ایمنی بدن به برخی از آلرژی ها تأثیر گذار باشند.
Flavonifractor plautii (FP) ، که در روده وجود دارد ، نوعی از باکتری های خانواده کلستریدیا است که به نظر می رسد دارای اثرات مثبتی بر سیستم ایمنی بدن بوده و التهاب را از بین می برد. بر اساس نتایج این مطالعه FP توسط آنتی اکسیدان کاتچین موجود در چای سبز ایجاد می شود و گروهی از سلول ها به نام Th2 ، که وظیفه واکنش بدن در برابر آلرژی های غذایی را بر عهده دارند، را تقویت می کند.
در ژاپن افراد رژیم غذایی سرشار از غذاهای تخمیر شده است که حاوی میزان زیادی باکتری خوب است و مقدار زیادی چای سبز که حاوی مقادیر زیادی فلاونوئیدها و آنتی اکسیدان ها است، مصرف می کنند.