به گزارش اسپوتنیک با استناد به دادههای دانشگاه جانز هاپکینز، تعداد موارد مرگ به دلیل ابتلا به کروناویروس در آمریک بیش از 20000 نفر اعلام شده است.
شایان ذکر است که بالاترین شمار مبتلایان و قربانیان در آمریکا به ثبت رسیده است. برخی کشورهای اروپایی همچون ایتالیا و اسپانیا پس از سپری کردن دوره اوج بیماری کووید -19 قصد دارند برخی محدودیتهای سختگیرانه را کاهش بدهند.
همزمان سازمان جهانی بهداشت هشدار میدهد که شتاب در بازگشت به شرایط عادی میتواند موج دوم شیوع ویروس کرونا را به گونهای بسیار مرگبارتر به همراه داشته باشد.
بیماری همه گیر کووید - 19 تاکنون جان بیش از 102 هزار نفر در جهان را گرفته و بیش از یک میلیون و 700 هزار نفر تا 11 آوریل به ویروس کرونا مبتلا شدهاند.
در 31 دسامبر سال 2019، مقامات چینی از شیوع ذات الریه پنومونی ناشناخته در شهر ووهان در بخش مرکزی این کشور (استان هوبی) به سازمان بهداشت جهانی اطلاع دادند. کارشناسان عامل ایجاد کننده بیماری را شناسایی کرده اند، این یک ویروس جدید است.
این ویروس میتواند از طریق قطرات تنفسی از انسان به انسان هم منتقل شود.حدس زده میشود که ممکن است این بیماری از طریق تماس با این آبزیان یا خوردن آنها منتقل شود، ولی هنوز نتیجه نهایی در این زمینه حاصل نشده است.
دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط حدود 7 روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی در بدن فرد مبتلا ظاهر میشود. علائم شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی، سر درد است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال میشوند. آنچه باعث نگرانی میشود این است که فرد دچار ذات الریه شود.