به گزارش اسپوتنیک، یک متخصص گوارش، استاد و مدیر کلینیک خصوصی هلیوس در کرفلد، توماس فرلینگ در گفتگو با Focus.de محصولاتی را که به مخاط روده آسیب می رسانند را نام برد.
به گفته وی، به دلیل تغذیه نادرست برای مدت طولانی، ممکن است التهاب مزمن روده، سرطان روده بزرگ و سیروز کبد رخ دهد.
وی توصیه کرد: " اول از همه، باید از شکرهای ساده و تصفیه شده خودداری کرد، همچنبن مصرف شیرینی جات پخته شده، شکلات و مارمالاد را باید محدود کرد."
وی افزود:" علاوه بر این، توصیه می شود گوشت گاو نمک سود شده، غذاهای دودی و همچنین کالباس ها را در رژیم غذایی کاهش دهید، زیرا آنها به عنوان ماده سرطان زا شناخته می شوند." با این حال، فرلینگ خاطرنشان کرد: " مصرف این محصولات یک بار در هفته ضرر قابل توجهی به بدن وارد نمی کند. البته حذف کامل این مواد غذایی در صورت وجود درد شکم، نفخ شکم الزامی است."
همچنین به گفته وی چربی های به اصطلاح بد برای روده مضر هستند، بنابراین باید مارگارین و سس مایونز حذف شوند.
از طرف دیگر این متخصص گوارش به محصولاتی اشاره کرد که از مخاط روده محافظت می کنند. از جمله این مواد غذایی می توان به موز، ماهی، سیب زمینی پوره، سیب زمینی آب پز و کلم ترش اشاره کرد.