به گزارش اسپوتنیک به نقل از سی ان ان ، کارشناسان آکادمی تغذیه و رژیم های غذایی آمریکا به چنین نتیجه ای رسیده اند.
به گفته آنها، دستگاه های آبمیوه گیری با جدا کردن پوست میوه ها میزان ویتامین ها و فیبرها در آبمیوه را بطور محسوس کاهش می دهند.
روبین فروتان، کارشناس رژیم غذایی می گوید برخی از انواع آبمیوه بر خلاف خود میوه ها میزان قند درخون را به شدت بالا می برند.
علاوه بر این آبمیوه مرکبات بر خلاف خود مرکبات فاقد برخی از پلی فنل ها و آنتی اکسیدان های مفید هستند.
کارشناسان تغذیه توصیه می کنند کسانی که مراقب میزان قند در خونشان هستند، بیشتر از نصف استکان آبمیوه در روز مصرف نکنند.
آنها همچنین توصیه می کنند برای کاهش ضرر آبمیوه های طبیعی ، پس مانده میوه ها از دستگاه های آبمیوه گیری بیرون کشیده شده و به آبمیوه اضافه شود.