به گزارش اسپوتنیک، برخی فروشندگان گوشت در ایران، گوشت را در نوشابه میخوابانند که باعث میشود وزن گوشت تا حد بسیار زیادی افزایش یابد!
پیش از این، بارها در ارتباط با اقدامات متقلبانه برخی از فعالان حوزه فروش و عرضه مرغ مواردی به گوش رسیده است، اقداماتی همچون آب بستن به مرغها برای سنگینتر شدن وزن آن و یا دستکاری ترازو و… اما اخیرا اخباری مبنی بر تقلب در بازار فروش گوشت قرمز در ایران از سوی برخی از قصابیها و توزیع کنندگان این محصول به گوش میرسد.
گوشتی که در نوشابه خوابانده شده، نوشابه را به شدت جذب میکند و پس از گذشت چندین ساعت، نوشابه همچون خونابه جذب لایهها و بافت گوشت میشود و با توجه به بی بو بودن نوشابه، تشخیص چنین گوشت هایی، نه تنها سخت بلکه ناممکن خواهد بود.