به گزارش اسپوتنیک به نقل از روزنامه نیویورک تایمز، فیس بوک دوباره متهم به سوء استفاده از اطلاعات کاربران خود شده است.
به نوشته روزنامه نامبرده، شبکه اجتماعی در سال گذشته قراردادی با دست کم 60 تولیدکننده تلفن همراه در خصوص دسترسی نامحدود آنها به اطلاعات کاربران و «دوستان» اشان به امضا رساند.
این قراردادها که اولین آنها دهسال پیش به امضا رسید امکان ادغام شبکه های اجتماعی در تلفن های خود را برای شرکت هایی مانند اپل، آمازون، بلکبری و سامسونگ تا قبول گسترش فیس بوک در جهان فراهم ساخت.
به عنوان مثال، با کمک این ادغام، کاربران تلفن ها می توانستند نام خود را در لیست «دوستان» فیس بوک مشاهده کنند و یا از «لایک» هایی که به مطالب منتشره خود تعلق می گرفت باخبر شوند.
بسیاری از این شرکت ها می توانستند به اطلاعات «دوستان» کاربران بدون موافقت و آگاهی آنها دسترسی داشته باشند.
اشکان سلطانی مشاور فنی سابق کمیسیون ارتباطات فدرال در مصاحبه با نیویورک تایمز گفت:«این مثل آن می ماند که به در قفل زده شود و بعد معلوم شود که قفل ساز کلید آن را به همه آشنایان شما داده است و آنها بدون اجازه شما وارد خانه اتان شده و به سرکشی در آنجا پرداختند».
در رابطه با این موضوع کاربران شبکه اجتماعی به اظهار نظر پرداختند که بقول معروف، پنیر رایگان فقط در تله موش هست.
شما میتونی خودتو بزنی به نفهمی من نمیتونم ، دشمن فرضی واقعا که ؟….
— m.rastegar (@m_rst1) 22 апреля 2018 г.
جوابی برای این همه ساده اندیشی ندارم.مطمئن باش هیچکس به رایگان خدمتی برای کسی انجام نمیده، چیزی از محاکمه مدیر فیس بوک نمیگذره به جرم فروش اطلاعات خصوصی کاربرانش
اما همچنان خطر فروش اطلاعات تهدید کننده است چرا که صاحب فیس بوک بعد از مهاجرت کاربرانش،پیام رسانی را خرید که آن زمان در اوج کاربری بود.
— 🇮🇷مستر میم_عین (@mim_eyn96) 18 апреля 2018 г.
احتمال اینکه افراد خارجی سعی در خرید و یا سهام داشتن در پیام رسان های داخلی داشته باشند وجود دارد.#مستند _شب _نامه