به گزارش اسپوتنیک، روز سه شنبه مرکز اطلاع رسانی سازمان کنترل کیفیت مواد غذایی وزارت بهداشت و درمان جمهوری اسلامی ایران در این خصوص اطلاع داد.
بر اساس اطلاعات این مرکز: " با توجه به علایم گزارش شده ، قارچ عامل مسمومیت هموطنان ایران از جنس و گونه Amanita virosa است که تا حدودی به قارچ های خوراکی شباهت داشته و می تواند در کنار آنها در محل رویش وجود داشته باشد. "
مصرف قارچ سمی در ایران باعث مسمومیت بیش از ۸۰۰ نفر در تعدادی از استانهای این کشور شده که ۱۰ نفر از این افراد جان خود را از دست دادهاند.
به نقل از سازمان اورژانس ایران گزارش کرده است که ۱۴۹ نفر از این مسمومشدگان بستری هستند و ۶۹۰ نفر نیز ترخیص شدهاند.