به گزارش اسپوتنیک مقاله ی مربوطه در مجله Nature منتشر شده است.
در این آزمایش از موش هایی با سرطان سینه استفاده شد که هورمون درمانی را نمی پذیرفتند. این غده با انواع گوناگون سرطان سه برابر منفی نامیده می شود از آنجا که سلول های سرطانی سلولهای گیرنده استروژن، پروژسترون و پروتئین غشایی HER2 را سنتز نمی کنند.
به نظر می رسد که فعالیت آنزیم اسپاراژین در سلول های سرطال اولیه سنتز می شود و به گسترش سلولهای تومور به سایر بافت ها و اندام ها و تشکیل متاستاز کمک می کند. همچنین مشخص شد که سرکوب دارویی فعالیت آنزیم و یا رژیم خطر بروز سرطان نوع دوم را کاهش می دهد.
بیشترین میزان آسپاراژین در لبنیات، گوشت گاو، مرغ، تخم مرغ ، ماهی، سیب زمینی، حبوبات، گردو، سویا و دانه ها و غلات قرار دارند. کمترین میزان آن در میوه ها و سبزیجات است.
روش ساده درمان سرطان چیست؟
اشتراک
دانشمندان آمریکایی به این نتیجه رسیدند که محصولات با آمینو اسید آسپاراژین کم برای کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه مفیدند.