به گزارش اسپوتنیک به نقل از Cell Stem Cell، دانشمندی از دانشگاه کالیفرنیا در مقاله ای که در مجله سلول بنیادی سلول منتشر شده است، نوشت: محصولات غذایی حیوانی با کلسترول بالا می توانند خطر ابتلا به تومورهای بدخیم تهاجمی را افزایش دهند و میزان رشد آنها را تا صد برابر افزایش دهد.
در این مطالعه از موش های اصلاح ژنتیکی استفاده شده بود که در آن ژن، کدگذاری کننده آنزیم Lpcat3 تغییر یافته بود. این پروتئین سنتز فسفولیپید ها را کنترل می کند که غشای سلولی از آن تشکیل شده است و غیر فعال کردن آن سطح کلسترول را افزایش می دهد. معلوم شد که افزایش کلسترول باعث افزایش رشد و تقسیم سلول های بنیادی در بافت روده می شود.
نقص در سلول های بنیادی که باعث رشد سریع و بدون توقف آنها می شود عامل سرطان است.
غذاهای غنی از چربی های اشباع شده، چربی های ترانس و برخی از کربوهیدرات ها می توانند کلسترول را در بدن افزایش دهند. کارشناسان توصیه می کنند برای جلوگیری از بیماری های مختلف، مصرف گوشت قرمز و محصولات لبنی را کاهش دهید.