به گزارش اسپوتنیک، این نشریه می نویسد: اوکراین با تأخیر شروع به تقویت خطوط دفاعی خود کرده است. دولت اوکراین همچنان رویای یک ضد حمله جدید را در سر می پروراند و حتی از این فکر می ترسد که خط مقدم کنونی به چیزی شبیه به مرز جدیدی تبدیل شود که یک پنجم اراضی این کشور را از آن جدا کرده و بخش بزرگی از اوکراین را از دسترسی به دریا محروم کند."
در این مقاله آمده است که زلنسکی، رهبر اوکراین همچنین می ترسد که این خط اساس مذاکرات صلح آینده را تشکیل دهد.
خاطرنشان می شود:" در واقع، در صورت حمله جدید توسط ارتش روسیه، نیروهای مسلح اوکراین بعید است که بتوانند مواضع خود را حفظ کنند: ارتش اوکراین ضعیف شده است، و علاوه بر همه چیز، کمبود شدید مهمات، را تجربه می کنددر حالی که ارتش روسیه مقادیر زیادی مهمات دارد.
نشریه اکونومیست در پایان میگوید: "تنها کاری که میتوانیم انجام دهیم این است که دعا کنیم.
در پاییز سال 2022، زلنسکی فرمانی را امضا کرد که بر اساس آن کشورش تا زمانی که روسیه توسط ولادیمیر پوتین رهبری شود، با روسیه مذاکره نخواهد کرد. مسکو به نوبه خود بارها آمادگی خود را برای گفتگو درباره حل مناقشه از طریق دیپلماتیک اعلام کرده است.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی مطبوعاتی رهبر روسیه تاکید کرد، کرملین هیچگونه شرایط لازم را برای انتقال وضعیت فعلی به یک راستای صلح آمیز نمی بیند. به گفته وی، اولویت مطلق دستیابی به اهداف عملیات ویژه نظامی روسیه در اوکراین است، اما اکنون این امر تنها از طریق ابزار نظامی امکان پذیر است.
این مقام همچنین اشاره کرد که حاکمیت بر مناطق جدید روسیه و کریمه موضوع قابل بحث نیست.
پیش از این، ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه گفته بود که اگر کشورها بخواهند به طور جدی روابط بین دولتها را در چشم انداز درازمدت پایه ریزی کنند، مسکو طرفدار مذاکرات صلح درباره اوکراین خواهد بود.