موضع پوتین، نمایش قدرت؟

رهبر حزب میهن پرستان فرانسه: پوتین در زمانی خواهان مذاکره است که غرب مذاکرات را انکار می‌کند.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک، فلوریان فیلیپو، رهبر حزب میهن پرستان فرانسه و نامزد انتخابات پارلمان اروپا گفت که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در مصاحبه با روزنامه نگار روسیه دیمیتری کیسیلف، نشان داد که خواهان مذاکره با اوکراین است، اما غرب مانع از آن می شود.
وی گفت: "پوتین در زمانی خواهان مذاکره است که غرب مذاکرات را انکار می‌کند، آنها عمداً مسدود می‌شوند، در حالی که آنها برعکس از نمایش قدرت صحبت می‌کنند".
فیلیپو معتقد است که رئیس‌جمهور روسیه امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه را که "دوست دارد خود را در موقعیت تحقیرآمیز قرار دهد، مورد تمسخر قرار داده است".
وی در ادامه افزود: "اما ماکرون حق تحقیر فرانسه را ندارد. دو سال از زمانی که ماکرون و اورسولا فون در لاین، رئیس اتحادیه اروپا ما را وارد این جنگ کردند، می گذرد، آنها ارتش ما برای اعزام به آنجا آماده می کنند و اکنون آماده هستند تا سربازان ما را به آنجا بفرستند. ما اکنون باید بیش از هر زمان دیگری به دنبال صلح باشیم."
رئیس جمهور روسیه در این مصاحبه شرایط موافقت روسیه با مذاکرات درباره اوکراین را توضیح داد. به گفته پوتین، مواضع مذاکره باید بر اساس وضعیت واقعی در میدان باشد و نه بر اساس "خواسته های پس از مصرف داروهای روانگردان".
عملیات ویژه روسیه در اوکراین
ارتش روسیه برای اولین بار یک بمب هوایی "همر" ساخت فرانسه را سرنگون کرد
پوتین معتقد است که ماکرون از مسکو به دلیل اینکه فرانسه را از آفریقا بیرون می کشد، ناراضی است. رئیس جمهور تاکید کرد: در واقع طرف روسی کسی را تحت فشار قرار نداد و کشورهای آفریقایی به طور مستقل همکاری با فعالان اقتصادی روسیه را انتخاب کردند.
به گفته کارشناس دیگری، مصاحبه‌های پوتین به از بین بردن روایت‌های دروغین غربی کمک می‌کند که آنچه را که با هدف گسترش روس هراسی در سراسر جهان منتشر می‌ شود، او به عنوان دیدگاه تحریف‌شده از واقعیت طبقه‌بندی می‌کند. پوتین هر بار که صحبت می‌کند، با این جنگ فرهنگی، این دروغ می‌جنگد و به مردم دنیا اجازه می‌دهد تا درباره او و روسیه بیشتر بدانند.
هشدار پوتین در پی اظهارات نگران کننده ای از سوی امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه است که اعلام کرد در صورت لزوم، نیروهای فرانسوی از سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) برای مبارزه با نیروهای روسی وارد خاک اوکراین خواهند شد.
به گفته کارشناس نامبرده، از آنجایی که فرانسه کشوری است که دارای تسلیحات هسته‌ای است، بیانیه مکرون هشدار می‌دهد که "تشدید تنش می‌تواند به جنگ هسته‌ای منجر شود."
در ماه فوریه، پاریس و کی‌یف یک توافقنامه امنیتی ده ساله امضا کردند. به گفته امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، این موضوع مربوط به تامین تجهیزات نظامی مدرن به اوکراین، سازگار با تسلیحات ارائه شده توسط ناتو، آموزش سربازان اوکراینی و همچنین تقویت صنعت دفاعی اوکراین است. همانطور که مکرون تصریح کرد، این توافق تا زمانی که کی‌یف به عضویت ائتلاف آتلانتیک شمالی در نیاید، به قوت خود باقی خواهد ماند.
نماینده روسیه درباره احتمال وقوع رویارویی نظامی در اروپا هشدار داد
از 24 فوریه سال 2022، روسیه عملیات نظامی ویژه ای را برای نازی زدایی و غیر میلیتاریزه کردن اوکراین انجام داده است. رئیس جمهور ولادیمیر پوتین هدف از این عملیات ویژه را "حمایت از افرادی که به مدت هشت سال توسط رژیم کی یف مورد آزار و نسل کشی قرار گرفته اند" اعلام کرده است. او گفت که برای دستیابی به این هدف، برنامه ریزی شده است که " نازی زدایی و غیر میلیتاریزه کردن" اوکراین انجام شود و همه جنایتکاران جنگی که مسئول "جنایت های خونین علیه غیرنظامیان" در دونباس هستند، به عدالت سپرده شوند. به گفته وزارت دفاع روسیه ، نیروهای مسلح روسیه تنها به زیرساخت های نظامی و نیروهای اوکراینی حمله می کنند و هدف اصلی آزادسازی منطقه دونباس است.
پیش از این، امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه گفت که اتحادیه اروپا با ایجاد "ائتلاف نهم برای حملات عمیق" موافقت کرده است که موشک‌های میان‌برد و دوربرد اوکراین را تامین می‌کند. او همچنین گفت که فرانسه برای جلوگیری از پیروزی روسیه در این جنگ، هر کاری انجام خواهد داد.
به گفته وی، رهبران کشورهای غربی درباره امکان اعزام نیرو به اوکراین گفت وگو کرده اند، اما هنوز توافقی حاصل نشده است. بعداً، گابریل آتال، نخست وزیر فرانسه، پس از اظهارات ماکرون، نیز اعزام ارتش به اوکراین را رد نکرد و افزود که پاریس "نمی‌تواند با پیروزی روسیه کنار بیاید".
کنستانتین گاوریلوف، رئیس هیئت روسی در مذاکرات وین در مورد امنیت نظامی و کنترل تسلیحات، پیشتر به اسپوتنیک گفته بود که اعزام احتمالی نیرو توسط کشورهای غربی به اوکراین خطر درگیری مستقیم بین ناتو و روسیه را افزایش می دهد.
شایان ذکر است، اخیراً نظرات در مورد درگیری مسلحانه مستقیم بین ائتلاف آتلانتیک شمالی (ناتو) و روسیه به طور فزاینده ای در غرب مطرح شده است. کرملین خاطرنشان می کند که روسیه هیچ کشوری را تهدید نمی کند، اما اقداماتی که به طور بالقوه برای منافع آن خطرناک باشد را نادیده نخواهد گرفت. علاوه بر این، در سال های اخیر، طرف روسی به فعالیت بی سابقه ناتو در نزدیکی مرزهای غربی خود اشاره می کند. این ائتلاف در حال گسترش عملیات خود است و آن را "مهار تجاوز روسیه" می نامد. مسکو بارها نسبت به افزایش نیروهای ناتو در اروپا ابراز نگرانی کرده است.
بحث و گفتگو