به گزارش اسپوتنیک، محققان استدلال میکنند که شرطبندی روی یک درگیری طولانیمدت و تشدید آن میتواند پیامدهای منفی "بازگشتناپذیر و بلندمدت" برای منافع آمریکا داشته باشد و سیاستهای جنگطلبانه در اروپا رویارویی جدید با روسیه را بیشتر و نه کمتر محتملتر خواهد کرد.
در این گزارش آمده است: "استفاده از نفوذ آمریکا برای تشویق به پایان جنگ در کوتاه مدت، احتمالاً اوکراین را در موقعیت بهتری برای جلوگیری از تهاجم روسیه در آینده قرار می دهد. ایالات متحده می تواند آتش بس بادوام تری را ترویج کند که خطر وقوع حوادث در امتداد خط درگیری را به سمت جنگ بعدی کاهش دهد."
نویسندگان این گزارش پیشنهاد می کنند که مقامات اوکراینی به جای تلاش برای بازپس گیری مناطق از دست رفته، نیروهای دفاعی خود را تقویت کنند. در این سند آمده است: "این توانایی کی یف را برای آزادسازی سرزمینهای اشغالی محدود میکند، اما تصرف سرزمینهای جدید را برای روسیه دشوار کرده و توانایی کیف را برای جلوگیری از شروع مجدد جنگ مسکو افزایش میدهد".
کارشناسان این شرکت استدلال میکنند که درگیری در اوکراین ظاهراً روسیه را از نظر نظامی تضعیف کرده و توانایی بازدارندگی ناتو را نشان داده است، بنابراین ناتو نیازی به افزایش نیروهای خود در اروپا ندارد.
این گزارش می گوید: "بنابراین، بعید به نظر میرسد که سیاستهای سختگیرانه ایالات متحده در شرایط پس از جنگ، مانند تجمع در اروپا، برای بازدارندگی روسیه از حمله فرصتطلبانه به یکی از اعضای ناتو ضروری باشد. علاوه بر این، چنین سیاستی می تواند خطرات دیگر درگیری با روسیه را افزایش دهد."
محققان می گویند که نزدیکی روسیه و چین با سختی بیش از حد از سوی ایالات متحده ممکن است برگشت ناپذیر شود. آنها هشدار می دهند که اختلافات در داخل ناتو بین کشورهای اروپای شرقی و اعضای قدیمی از جمله فرانسه، ایتالیا و آلمان که ممکن است سیاست های جنگ طلبانه در قبال روسیه را "بیش از حد تحریک آمیز" بدانند، افزایش خواهد یافت.