افزایش کمک های نظامی آمریکا به اسرائیل

ایالات متحده آمریکا کمک های نظامی به اسرائیل را در شرایط درخواست های واشنگتن برای جلوگیری از ببارامدن تلفات در بین غیرنظامیان در نوار غزه افزایش داده است.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک، این خبر را خبرگزاری بلومبرگ با استناد به سندی منتشر کرده است که در اختیار این خبرگزاری قرار دارد.
در خبر منتشره آمده است: "پنتاگون بی سر و صدا کمک های نظامی به اسرائیل را افزایش داده و درخواست هایی را که شامل موشک های هدایت لیزری بیشتر برای هلیکوپترهای تهاجمی آپاچی و همچنین گلوله های 155 میلی متری، عینک های دید در شب، بمب های انفجار پناهگاه و خودروهای نظامی جدید می شود، برآورده کرده است."
به نوشته این خبرگزاری ، اسرائیل بیش از 57 هزار گلوله توپخانه 155 میلی متری و 20 هزار تفنگ M4A1، پنج هزار دستگاه دید در شب PVS-14، سه هزار نارنجک انداز M141، 400 خمپاره 120 میلی متری و 75 دستگاه ماشین تاکتیکی (JLTV) درخواست کرده است.
بلومبرگ خاطرنشان کرد که با وجود اینکه مقامات دولت بایدن به طور فزاینده ای از اسرائیل می خواهند از تلفات غیرنظامیان در نوار غزه جلوگیری کند، افزایش تحویل تسلیحات به تل آویو ادامه دارد.
رسانه ها از ناامیدی کاخ سفید از اقدامات اسرائیل علیه حماس خبر دادند
پس از نفوذ مسلحانه شبه نظامیان حماس از نوار غزه به خاک اسرائیل و آغاز موشک باران اسرائیل از سوی فلسطینیان، اوضاع در خاورمیانه به شدت رو به وخامت گرائیده است. حماس این حمله را پاسخی به اقدامات مقامات اسرائیلی علیه مسجد الاقصی در بیت المقدس اعلام کرده است. صبح روز هفتم اکتبر، اسرائیل در چارچوب عملیات طوفان الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، مورد حمله موشکی بی‌سابقه‌ای از نوار غزه قرار گرفت. پس از حملات موشکی گسترده، رزمندگان حماس به مناطق مرزی جنوب کشور یهودیان نفوذ کردند.
در پاسخ، ارتش اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را علیه حماس در نوار غزه آغاز کردند. چند روز پس از حمله، ارتش اسرائیل کنترل تمام شهرک‌های نزدیک مرز غزه را به دست گرفت و حملات هوایی به اهدافی از جمله غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داده و رساندن آب، غذا، برق، دارو و سوخت به این منطقه را متوقف کرد.
تعداد قربانیان در نوار غزه به گفته وزارت بهداشت محلی از 11 هزار نفر فراتر رفت، بیش از 27 هزار نفر مجروح شدند و به گفته منابع مختلف، بیش از 200 اسرائیلی در اسارت حماس هستند.
وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا خصومت ها را متوقف کنند. به گفته ولادیمیر پوتین، حل بحران خاورمیانه تنها بر اساس فرمول "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در مرزهای 1967 با پایتخت آن در بیت المقدس شرقی را فراهم می کند.
مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را در نظر گرفت، اما فقط اسرائیل ایجاد شد. اسرائیل ضمن اعلام موافقت با اصل دو دولتی، سرزمین های فلسطین را به طور کامل آزاد نکرد.
بحث و گفتگو