علیرغم تلاشهای بسیار وسیع مافیای حامی زلنسکی در غرب و سانسور شدید خبری اما سر و صدای مردم کشورهای عضو ناتو به دلیل حمایت های این کشورها در آمده و سیاستمداران همکار با این مافیا با شانس سرنگونی و برکناری مواجه می باشند.
اخیرا می بینیم در انتخابات اسلواکی اکثریت قاطع مردم این کشور به رابرت فیتسیو رای می دهند فردی که با شعار مخالفت با ادامه حمایت کشورش از اوکراین به میدان آمده.
قبل تر هم می بینیم در ایالات متحده رئیس سنا اجازه سخنرانی به زنلسکی نمی دهد چرا که به خوبی می داند فضای داخلی آمریکا چه قدر نسبت به زنسکی و اوکراین این روزها منفی شده و چه قدر مردم این کشور نسبت به ده ها ملیارد دلاری که دولت آمریکا بی حساب کتاب از جیب مالیات دهندگان بر می دارد و به جیب باند مافیای حاکم بر اوکراین می ریزد معترض می باشند.
بسیاری از آمریکایی ها که امروزه از همکاری های هانتر بایدن با مافیاهای اوکراینی آشنایی دارند و به خوبی می دانند که بخش عمده پول مالیات دهندگان به جیب باندهای مافیایی در اوکراین می رود.
پولی که می تواند برای رفاه حال مردم این کشور استفاده شود و حد اقل بیمه درمانی آنها را تامین کند.
طبق آمار و ارقامی که خود آمریکایی ها منتشر کرده اند دولت آمریکا در سال گذشته چیزی حدود 120 ملیارد دلار به اوکراین کمک کرده.
یعنی به صورت میانگین 400 دلار از جیب هر شهروند آمریکایی به حساب باند زلنسکی واریز شده.
همه اینها در شرایطی است که هیچ نظارتی بر هزینه کرد این مبالغ وجود ندارد و بسیاری گزارش ها مبنی بر اینکه بخش های عمده این کمک ها برباد رفته و به جیب باند های مافیایی رفته وجود دارد که حتی زنسکی مجبور شد وزیر دفاع و بسیاری از مقامات عالی اوکراین را به بهانه مقابله با فساد برکنار کند تا مقداری سر و صداها در غرب درباره فساد در اوکراین بخوابد.
امروزه هم مشاهده می کنیم نمایندگان کنگره آمریکا پیش نویس بودجه ای را تصویب کرده اند که بحث کمک های آمریکا به اوکراین در آن حذف شده.
همین نارضایتی را امروزه می توان در بسیاری از کشورهای عضو ناتو مخصوصا میان شهروندان کشورهای اروپایی و کانادا مشاهده کرد.
مشارکت این کشورها در ماجراجویی های بایدن زنلسکی منجر به آن شده که سیل عظیمی از مهاجران اوکراینی به کشورهای اروپای غربی سرازیر شوند، امری که همیشه بهانه دلواپسی کشورهای اروپایی بود و مانع اصلی پذیرش اوکراین در اتحادیه اروپا.
اگر به چند سال قبل برگردیم می بینیم اصلی ترین دغدغه کشورهای عضو اتحادیه اروپا این بود که با پذیرفتن کشورهای اروپای شرقی موج عظیمی از مهاجران به سمت کشورهای غربی سرازیر می شوند و موجب افزایش بی کاری و فساد و فحشا و... می شوند.
اصلی ترین دلیلی که شهروندان انگلیسی به خروج از اتحادیه اروپا رای دادند هم این بود که آنها از هجوم سیل مهاجران کشورهای اروپای شرقی و استفاده از مزایای معیشتی در انگلیس خسته شده بودند.
حال امروزه نه فقط شهروندان اوکراینی بدون ورود رسمی کشورشان به اتحادیه به بهانه پناهندگی وارد این کشورها شده اند بلکه آمریکا این کشورها را وادار کرده امتیاز های خاصی را به اوکراینی ها بدهند.
به عنوان مثال دولت ها مجبور شده اند تعداد زیادی خانه را اجاره کنند و در اختیار پناهجویان اوکراینی قرار دهند و همین مساله موجب آن شده که اجاره بها در این کشورها به شدت افزایش پیدا کند.
همچنین این افراد از مزایای دیگر تامین اجتماعی و حقوی پناهندگی و ... ویژه برخوردار می باشند امری که موجب آن شده تا هزینه های زندگی برای شهروندان مالیات دهنده افزایش یابد.
مضاف بر اینها به دلیل اینکه اروپایی ها مجبور شده اند نفت و گاز گران آمریکایی را جایگزین نفت و گاز ارزان روسیه کنند عملا هزینه انرژی و بالطبع هزینه های جانبی که متاثر از افزایش قیمت انرژی است افزایش یافته و همه اینها جزو هزینه های جانبی است که شهروندان کشورهای غربی مجبور هستند تحمل کنند.
در کنار اینها بحث رقابت مهاجرین با شهروندان کشورهای اروپایی در به دست آوردن مشاغل را اگر اضافه کنید می بینیم که حضور این مهاجران موجبات افزایش بیکاری به شکل بی سابقه ای در کشورهای اروپایی گشته.
حال بحث گسترش دزدی و فساد و فحشا و... به کنار.
بخش عمده افرادی که از اوکراین به سمت کشورهای غربی هجوم آورده اند افرادی می باشند که عموما هیچ توانمندی شغلی خاصی ندارند و وقتی که به کشورهای غربی می روند وبال گردن آنها می باشند و عملا یا مجبور هستند در مشاغل بسیار پایین مشغول به کار شوند و یا اینکه چون نمی توانند کار و درآمد کسب کنند به سمت مشاغل کاذب و یا دزدی و فساد و فحشا روی می آورند.
بسیاری از مردم کشورهای اروپایی امروزه سوال می کنند که چرا آنها باید هزینه اهداف و نقشه های آمریکا در اروپا را پرداخت کنند و چرا باید دستشان روی دلشان باشد که هر لحظه ممکن است جنگی تمام عیار و خانمانسوز راه بیافتد که بهشت شان را نابود کند؟
حتی اگر به کانادا که نخست وزیر اش سر سپرده تمام عیار به آمریکا است نگاه کنیم می بینیم که آنجا نیز همین مشکل وجود دارد و امروزه به دلیل هزینه کرد بالای کانادا در اوکراین هزینه های عوارض و مالیات و کلا زندگی در کانادا نسبت به درآمد مردم بسیار بالا رفته چون دولت کانادا تلاش دارد تعهدات خود نسبت به آمریکا و اوکراین را پوشش دهد و نمی تواند این پولها را هزینه مسایل زیربنایی مثل مثلا ساخت مسکن جدید کند.
به هر حال امروزه به نظر می رسد صدای اعتراض های مردم کشورهای عضو ناتو نسبت به سیاست های سیاستمداران این کشورها بسیار بالا رفته و آنچه مسلم است در هر انتخابات جدیدی که در این کشورها برگزار شود مانند اسلواکی افرادی خواهند توانست رای بیاورند که مخالف روند حمایتی اینها از باند بایدن – زلنسکی هستند.