به گزارش اسپوتنیک، در خبر منتشره توسط بلومبرگ آمده است:" دولت بایدن در حال آماده سازی یک بسته تسلیحاتی 500 میلیون دلاری برای تایوان با استفاده از اختیار تامین مالی سریع است که از آن برای سرعت بخشیدن به ارسال سلاح به اوکراین استفاده می کند".
خاطرنشان می شود که استفاده از چنین اختیاراتی به دولت آمریکا امکان این را می دهد که روند اغلب طولانی عقد قراردادها و ساخت سلاح را دور بزنند.
طبق اطلاعات بلومبرگ، کنگره به رئیس جمهور اجازه داد تا از یک میلیارد دلار از ذخایر آمریکا برای حمایت از "دموکراسی جزیره تایوان " استفاده کند.
اوضاع در اطراف تایوان در اوت گذشته و پس از سفر نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان به تایپه تشدید شد. جمهوری خلق چین استقلال جزیره تایوان را به رسمیت نمی شناسد، آن را استان خود می داند و قاطعانه با تماس های آن با مقامات و نظامیان دیگر کشورها مخالف است.
روابط رسمی بین دولت مرکزی چین و تایوان در سال 1949 پس از اینکه نیروهای کومینتانگ به رهبری چیانگ کای شک که در جنگ داخلی با حزب کمونیست شکست خورده بودند، به این جزیره نقل مکان کردند، از هم پاشید. ارتباطات تجاری و غیررسمی بین تایوان و سرزمین اصلی چین در اواخر دهه 1980 از سر گرفته شد.