دمیتری پسکوف روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت:" انگلیسی ها باید درک کنند که مسئولیت این کار را بر عهده بگیرند. و کسانی که مستقیماً از چنین مهمات استفاده می کنند نیز باید درک کنند که نه تنها صدمات جبران ناپذیری به خود و شهروندان خود وارد می کنند، بلکه باید مسئولیت این امر را نیز بر عهده بگیرند".
سخنگوی کرملین گفت که روسیه پیشتر توجه کشورهای غربی را به داده های منتشر شده پس از بمباران یوگسلاوی در سال 1999 جلب کرده است. پسکوف تاکید کرد:" این اطلاعات بسیار بسیار ناراحت کننده هستند".
سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه نیز روز گذشته در مورد عواقب احتمالی این موضوع هشدار داد. به گفته وی، اگرچه آژانس بینالمللی انرژی اتمی ادعا میکند که هیچ خطر رادیولوژیکی ناشی از گلوله های حاوی اورانیوم ضعیفشده وجود ندارد، "حقایق و مصاحبهها با افرادی که در یوگسلاوی سابق آسیب دیدهاند، موجود است که از شبکههای تلویزیونی در سراسر جهان پخش شد". به گفته وزارت بهداشت صربستان، استفاده از اورانیوم ضعیف شده نه تنها منجر به ظهور سرطان، بلکه افزایش ناباروری، بیماری های خودایمنی، بارداری های پاتولوژیک و اختلالات روانی در کودکان متولد شده در این دوره شده است.
در 25 آوریل، جیمز هیپی، معاون وزیر دفاع بریتانیا اعلام کرد که لندن هزاران مهمات را برای تانکهای چلنجر 2، از جمله گلولههای زرهزن با اورانیوم ضعیف شده، به کی یف منتقل کرده است. وی در عین حال خاطرنشان کرد که بریتانیا موظف به کمک به رفع عواقب استفاده از آنها پس از پایان درگیری نیست.