به گزارش اسپوتنیک، او خاطرنشان کرد : "اما مشکل پوتین این است که هند به دلیل درگیری طولانی مرزی با پکن، کما فی السابق به چین با سوءظن برخورد می کند".
این تحلیلگر متذکر شد که پس از درگیریهای مرزی با چین در سال 2020، هند با اعمال محدودیتهایی بر اپلیکیشنهای موبایل و سرمایهگذاران چینی، تدابیر شدیدی علیه پکن اتخاذ کرد. زیشان افزود، با این حال، این بدان معنا نیست که دهلی نخواهد سلطه جهانی دلار را به چالش بکشد.
به عقیده وی، نگرانی چین در مورد وضعیت پیرامون تایوان، پکن را نیز تحت فشار قرار می دهد تا برای یک رویارویی اقتصادی تمام عیار احتمالی با غرب آماده شود.
این تحلیلگر در پایان گفت: "اگر پوتین بتواند به این جاه طلبی های بزرگ تر ...> متوسل شود، آنگاه یک بلوک جدید در شرق تشکیل خواهد شد. این روندی است که همه در واشنگتن باید با دقت بیشتری نسبت به اکنون تماشا کنند."
پیش از این، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه گفته بود که نظم جهانی عادلانه باید بر اساس اصول احترام و اعتماد بنا شود.
مناقشه ارضی طولانی مدت بین هند و چین بر سر مالکیت بخشی از قلمرو کوهستانی در شمال کشمیر و همچنین تقریباً 60000 کیلومتر مربع در ایالت شمال شرقی آروناچال پرادش است . خط کنترل واقعی که جایگزین مرز بین کشورها در این منطقه می شود، در منطقه لاداخ قرار دارد. در پاییز 1962، این اختلاف حتی به یک جنگ مرزی تبدیل شد. تشدید تنش جدید در لاداخ در مه 2020 آغاز شد که چندین درگیری بین ارتش های هند و چین در منطقه دریاچه پانگونگ رخ داد و پس از آن دهلی نو و پکن حضور نظامی خود را در منطقه افزایش دادند.