به گزارش اسپوتنیک، آنتونوف گفت: "من بار دیگر از واشنگتن میخواهم که تمام سلاحهای هستهای مستقر در خارج ازاین کشور را به قلمرو ملی خود بازگرداند و زیرساختهای خارجی برای ذخیره کردن و نگهداری آنها را از بین ببرد. علاوه بر این، کار آزمایش استفاده از این مهمات با مشارکت پرسنل نظامی کشورهای غیرهسته ای در چارچوب "ماموریت های هسته ای مشترک" ناتو که مغایر با اصول اساسی NPT (معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای) است، باید متوقف شود".
وی به این شکل در مورد مطالب منتشره در رسانه های محلی اظهارنظر کرد که بر اساس آنها ممکن است ایالات متحده مهلت تحویل اولین بمب های هسته ای مدرن B61-12 را به اروپا کاهش دهد. به گفته سفیرروسیه ، بمب های اتمی B61-12به دلیل نزدیکی به مرزهای روسیه، علیرغم قدرت محدود و تلاش آمریکایی ها برای طبقه بندی آنها در طبقه تاکتیکی، اهمیت راهبردی پیدا می کنند.
این دیپلمات تاکید کرد که زرادخانه تسلیحات روسیه از کلاس مشابه، علیرغم "گمانهزنی" در اینباره که چندین برابر بزرگتر از زرادخانه تسلیحات آمریکا است، تهدیدی برای ایالات متحده نیست.
سفیر روسیه در پایان گفت: "همه سلاحهای هستهای تاکتیکی ما در انبارهای متمرکز در خاک روسیه قرار دارند و نمیتوانند تهدیدی برای ایالات متحده باشند.
بمب اتمی هواییB61 از سال 1968 در خدمت بوده و انواع 3، 4، 7 و 11 آن در حال حاضر رایج است. قرار است B61-12جایگزین سه نوع اول بمب اتمی هوایی B61 شود.
بمب اتمی B61-12 را می توان در حالت های سقوط آزاد و هدایت شونده از بمب افکن های استراتژیک B2، جنگنده بمب افکن های F-15، F-16، PA-200 Tornado و همچنین از هواپیماهای پیشرفته F-35، B-21 و F / A -18F پرتاب کرد.
در پایان ماه سپتامبر، ولادیمیر پوتین در پیام خود خطاب به شهروندان روسبه گفت که غرب در لفاظیهای ضد روسیه از تمام حدود فراتر رفته و به ارعاب هستهای مسکو رو آورده است. به گفته وی، مقامات کشورهای عضو ناتو درباره مجاز بودن استفاده از سلاح های کشتار جمعی علیه مسکو صحبت می کنند اما آنها باید در نظر داشته باشند که "تند باد می تواند به سمت آنها بچرخد."
سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه نیز به نوبه خود با اشاره به اینکه خطر جنگ هسته ای بسیار زیاد است، تاکید کرد که موضع اصولی مسکو این است که از چنین سلاح هایی استفاده نشود.