به گزارش اسپوتنیک، صادق زیباکلام با تایید خبر ممنوع التدریسی خود گفت: به دلیل تقاضای بالای دانشجویان برای حضور در کلاسهای بنده، گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران همواره یک کلاس برای این امر در نظر میگرفت. در سال جدید تحصیلی نیز درس "تحولات سیاسی و اجتماعی عصر پهلوی" را برای من در نظر گرفته بودند که بنا بر اعلام کارشناس ثبت نام دانشکده (خانم توکلی) حدود چهل نفر نیز برای حضور در این کلاس ثبت نام کرده بودند.
زیباکلام اظهار داشت: چند روز قبل دکتر "حمید احمدی" مدیر گروه علوم سیاسی و آقای دکتر "فاضلی" معاون ایشان با نهایت تأسف و دلخوری به بنده اطلاع دادند که حراست دانشگاه اعلام کرده که من دیگر حق تدریس در دانشگاه تهران ندارم. البته من برای صحت و سقم این ماجرا از کارشناس ثبت نام دانشکده موضوع را جویا شدم که ایشان نیز با تأیید این خبر به من اطلاع دادند که استاد دیگری قرار است درس "تحولات سیاسی و اجتماعی عصر پهلوی" را تدریس کند و دیگر قرار نیست بنده در دانشگاه کلاسی داشته باشم.
صادق زیباکلام اظهار داشت: بنده سال 97 بازنشسته شدم، اما پیشتر دانشکده حقوق و علوم سیاسی از ریاست و هیأت امنای دانشگاه تهران تقاضا کردند تا در جایگاه استاد ممتاز قرار بگیرم، موضوعی که البته هنوز و پس از گذشت 4 سال تصمیمی درباره این پیشنهاد اتخاذ نشده است.
زیباکلام در پاسخ به این پرسش که "چرا در جلسه اخیر هم اندیشی در دانشگاه تهران از شما دعوت شده بود"، بیان داشت: این موضوع نیز شبیه بقیه شیوههای حکمرانی در کشور است. آقای دکتر فرهاد رهبر به عنوان رییس دانشگاه از سال 88 تا کنون بر سر هر اتفاقی در جامعه و در هر بحرانی از قبیل حوادث سالهای 88، دی ماه 96، آبان 98 و اتفاقات جاری از من به عنوان استاد دعوت کردهاند.
این استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران بیان داشت: به نظر میرسد بخشی از نظام من را یک فرد مصلح و خیر اندیش میداند و بخش دیگر تصور میکند که من عامل فتنه هستم و حتی حق تدریس هم ندارم. باید مشخص شود که ما چند زیباکلام در کشور داریم؟
صادق زیباکلام (زاده ۲۲ خرداد ۱۳۲۷) استاد علوم سیاسی، نویسنده و از کارشناسان ایرانی با گرایش اصلاحطلبی است. او دکترای علوم سیاسی از دانشگاه برادفورد دارد.