به گزارش اسپوتنیک، متخصص تغذیه در روسیه النا سابلینا یادآور شد که خربزه یک محصول کم کالری است و در هر 100 گرم فقط 30-35 کالری دارد. علاوه بر این، خربزه سرشار از ویتامین B6، اسید اسکوربیک، اسید فولیک، بتاکاروتن، آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مفید و همچنین فیبر غذایی است که روده را تحریک می کند.
با این حال، خربزه اگر با سایر غذاها مخلوط شود می تواند باعث سوء هاضمه شود. توصیه می شود برای جلوگیری از سوء هاضمه، خربزه را جدا از سایر غذاها یک ساعت بعد از غذا و 2 ساعت قبل از غذای بعدی مصرف کنید. سابلینا توضیح داد: یک قانون مهم دیگر: سعی کنید خربزه را حداقل 2 تا 3 ساعت قبل از خواب بخورید.
او یادآور شد که ترکیب خربزه با شیر و محصولات شیر ترش یا الکل خطرناک است، این می تواند باعث تخمیر در روده و اسهال شود.