به گزارش اسپوتنیک، کارشناسان مرکز ملی آموزش تغذیه مفیدترین غذاها را برای کاهش سطح کلسترول معرفی کردند.
به گفته کارشناسان تغذیه روس، تغییرات رژیم غذایی می تواند سطح کلسترول کل را تا 25 درصد کاهش دهد. توصیه می شود مصرف گوشت های چرب و محصولات نیمه آماده و همچنین پنیرهای چرب را محدود کنید. چربی های حیوانی باید تا حد امکان با چربی های گیاهی جایگزین شوند.
متخصصان تغذیه روسیه توصیه می کنند که چند ماده غذایی را در رژیم غذایی خود بگنجانید که به تاثیر مثبت بر سطح کلسترول کمک می کند. یکی از آنها بلغور جو دوسر است که سرشار از فیبر است. جو دو سر ماده ای است که خوردن ان موجب کاهش کلسترول در بدن می شود.
کلسترول بالا می تواند منجر به ایجاد بیماری های قلبی عروقی و سکته شود. بنابراین، آنها تاکید می کنند، علائمی مانند ناراحتی قفسه سینه، تنگی نفس، درد بی دلیل در بازوها و پاها را نادیده نگیرید. کلسترول بیش از حد می تواند باعث تصلب شرایین شود: باریک شدن رگ ها و کاهش جریان خون به قلب، که می تواند منجر به آنژین صدری همراه با درد قفسه سینه شود.