به گزارش اسپوتنیک، پاکیزه آغگُل متخصص تغذیه گفت: چای سبز به تقویت سیستم ایمنی بدن، تنظیم فشار خون و قند، محافظت در برابر سرطان و پیشگیری از چاقی کمک می کند.
این متخصص خاطرنشان کرد: علیرغم تهیه چای سیاه و سبز از یک گیاه، محصولات در فناوری فرآوری متفاوت هستند. به طور خاص، چای سبز سرشار از پلی فنول ها، ویتامین های ب ۱ و ب ۲ است و حاوی ۱۰ برابر بیشتر ویتامین سی است. علاوه بر این، چای سبز حاوی تیانین بیشتری است که مسئول کاهش استرس است.
این دکتر توصیه کرد چای را به مدت چهار تا پنج دقیقه در آب جوشیده یا چند دقیقه بعد از جوشیدن دم کنید و از ظروف پلاستیکی و آلومینیومی استفاده نکنید، چای سبز باید بوی ملایم علف و طعمی تلخ و گس داشته باشد.
آغگُل توصیه می کند بیش از سه فنجان چای سبز در روز ننوشید، او به کسانی که از دیابت، بیماری های قلبی عروقی، کلیوی، اختلال عملکرد تیروئید رنج می برند توجه ویژه ای داشت - این افراد باید پس از مشورت با پزشک چای سبز مصرف کنند. در دوران بارداری، متخصص تغذیه نوشیدن چای سبز را در سه ماه اول توصیه نکرد و پس از مشورت با پزشک متخصص، روزانه یک تا دو فنجان از آن را مجاز دانست.