دانشمندان: ترکیب قهوه و غذا خطرناک است

ناتالیا نفدووا متخصص تغذیه در روسیه در گزارشی می نویسد که قهوه در طول وعده های غذایی و بلافاصله بعد از آن در جذب روی، آهن، منیزیم اختلال ایجاد می کند.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک، ناتالیا نفدووا، متخصص تغذیه در روسیه در مصاحبه ای می نویسد که چرا نباید در طول وعده های غذایی و بلافاصله بعد از آن قهوه بنوشید. او توضیح داد که چگونه می توان این نوشیدنی را تا حد ممکن سالم مصرف کرد.
این متخصص تغذیه هشدار داد: یک فنجان قهوه در وعده صبحانه از نظر تامین تمام مواد معدنی مورد نیاز بدن بهترین انتخاب نیست. صبح زود پس از صرف صبحانه و گذشت نیم ساعت بهتر است قهوه خود را بنوشید.
زن آمریکایی به دلیل اختلاف بر سر طعم قهوه، شوهرش را کشت
نفدووا گفت: "قهوه حاوی کلات هایی است که فلزات را جمع می کند و از جذب طبیعی آنها جلوگیری می کند. اگر دائما قهوه بنوشید، روی، آهن، منیزیم کمتری دریافت خواهید کرد."
این متخصص تغذیه نوشیدن قهوه را نیم ساعت بعد از غذا توصیه می کند تا مواد مفیدی که با غذا دریافت می کنیم، جذب شود.
بحث و گفتگو