به گزارش اسپوتنیک، ناتالیا شوستوا، متخصص گوارش در روسیه در مقاله ای می نویسد، اگر فردی به بیماری های گوارشی حاد مبتلا نباشد می تواند هر روز سوپ بخورد.
به گفته دکتر، سوپ سنتی، پخته شده با آب گوشت یا ماهی، با سبزیجات و غلات مختلف، ممکن است در بیماری های حاد دستگاه گوارش منع مصرف داشته باشد. اگر فردی مبتلا به گاستریت، پانکراتیت یا زخم معده تشخیص داده شود، این غذا باید از رژیم غذایی حذف شود.
وی گفت: "چنین غذاهایی تولید اسید کلریدریک را در معده تحریک می کنند. در صورت بروز مشکل در دستگاه گوارش، برعکس، باید این اسید در معده کاهش یابد. نخوردن سوپ و غذای آبکی به شما امکان می دهد التهاب را تشدید نکنید. در این صورت، بهتر است سوپ های سنتی را با سبزیجات جایگزین کنید. غذاهایی که بدون سرخ کردن قبلی تهیه می شوند. چنین غذاهایی رژیمی محسوب می شوند، زیرا سرشار از فیبر هستند. می توان آنها را به عنوان یک رژیم غذایی سالم در هنگام کاهش وزن یا درمان توصیه کرد. برای افزایش ارزش غذایی سوپ سبزیجات، می توانید حبوبات را به سوپ اضافه کنید."