معلوم شد حلوا خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد

سرگئی آگاپکین و میخائیل گینزبورگ، پزشکان روس اعلام کردند که استفاده از منیزیم می تواند خطر ابتلا به دیابت را تا 20 درصد کاهش دهد. در عین حال، حلوا از جمله محصولاتی است که حاوی مقدار کافی از این عنصر است.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک، دکتر آگاپکین گفت: اگر حلوا با تخمه آفتابگردان باشد ، در 100 گرم آن 45 درصد نیاز روزانه به منیزیم و اگر از کنجد باشد، 135 درصد نیاز روزانه به منیزیم در 100 گرم آن وجود دارد.
کفی های جدیدی برای کفش افراد مبتلا به دیابت ساخته شده است
در عین حال، درک این نکته مهم است که حلوا یک عیب نیز دارد: این محصول حاوی مقدار زیادی شکر است.
دکتر گینزبورگ خاطرنشان کرد: در نظارت ها بر وضعیت افراد دارای مصرف زیاد و کم غذاهای غنی از منیزیم، می بینیم که در گروهی که این عنصر در رژیم غذایی آنها کافی است، همه چیز خوب است و در گروه دیگر، بیماری ها زودتر، با شدت بیشتر و بدخیم بروز می کنند.
بحث و گفتگو