به گزارش اسپوتنیک، دکتر آگاپکین گفت: اگر حلوا با تخمه آفتابگردان باشد ، در 100 گرم آن 45 درصد نیاز روزانه به منیزیم و اگر از کنجد باشد، 135 درصد نیاز روزانه به منیزیم در 100 گرم آن وجود دارد.
در عین حال، درک این نکته مهم است که حلوا یک عیب نیز دارد: این محصول حاوی مقدار زیادی شکر است.
دکتر گینزبورگ خاطرنشان کرد: در نظارت ها بر وضعیت افراد دارای مصرف زیاد و کم غذاهای غنی از منیزیم، می بینیم که در گروهی که این عنصر در رژیم غذایی آنها کافی است، همه چیز خوب است و در گروه دیگر، بیماری ها زودتر، با شدت بیشتر و بدخیم بروز می کنند.