نودل برای هر سلیقه‌ای

نودل یک غذایی اصیل آسیایی است که از برش خمیر فطیر (عمل‌آوری نشده) تهیه می‌شود.
Sputnik
1 / 6

فروشگاه نودل فوری در بانکوک تایلند.

2 / 6

نودل را معمولا همراه با سس مخصوص و یا به همراه سوپ سرو می‌‌کنند.

3 / 6

نودل‌ فوری که در دهه ۶۰ میلادی در بازارهای داخلی کره رواج یافتند یک غذای رشته‌ای فوری و اغلب تند هستند که در لیوان‌های یک‌بار مصرف و قابل بازیافت بسته‌بندی می‌شوند و می‌توان این لیوان‌های نودل را در هرجایی مثل کافی‌نت، کتابخانه، قطار و یا هر جای دیگری تهیه و مصرف کرد.

4 / 6

نودل‌ فوری که در دهه ۶۰ میلادی در بازارهای داخلی کره رواج یافتند یک غذای رشته‌ای فوری و اغلب تند هستند که در لیوان‌های یک‌بار مصرف و قابل بازیافت بسته‌بندی می‌شوند و می‌توان این لیوان‌های نودل را در هرجایی مثل کافی‌نت، کتابخانه، قطار و یا هر جای دیگری تهیه و مصرف کرد.

5 / 6

نودل را معمولا همراه با سس مخصوص و یا به همراه سوپ سرو می‌‌کنند.

6 / 6

نودل‌ها سرشار از نمک هستند و یک لیوان از این نودل‌های محبوب، محتوی بیش از ۹۰ درصد از نمک مجاز روزانه مصرف‌کنندگان است.

بحث و گفتگو