به گزارش اسپوتنیک، دانشمندان دانشگاه کلرادو در آمریکا، عامل جدیدی را در حفظ سلامت روان در طول همه گیری کووید-19 نام برده اند. آنها نتایج این مطالعه را در مجله PLOS One منتشر کردند.
در طول تحقیق، کارشناسان آمریکایی با حدود 1200 ساکن دنور از نوامبر 2019 تا ژانویه 2021 مصاحبه کردند. آنها از مردم در مورد سلامت روان و تصوراتشان از فضای سبز در منطقه خود سوال کردند. علاوه بر این، دانشمندان تصاویر ماهواره ای را برای ارزیابی عینی تعداد درختان در مناطق مسکونی پاسخ دهندگان تجزیه و تحلیل کردند.
مشخص شد کسانی که در سال اول همهگیری در نزدیکی فضای سبز زیادی زندگی میکردند، بسیار کمتر در معرض افسردگی و اضطراب بودند. در زمانی که بسیاری از افراد به دلیل مشکلات مالی و فشار اطلاعات ناشی از ویروس کرونا و قرنطینه در رنج بودند، بخشی از پاسخدهندگان ترجیح میدادند وقت خود را در فضای باز سپری کنند. علاوه بر این، یک سوم از پاسخ دهندگان زمان بیشتری را در پارک ها و جنگل ها نسبت به قبل از همه گیری سپری کردند.
دانشمندان بر این باورند که اهمیت حفظ فضاهای سبز را در زمان محدودیت ها بسیار تاثیر گذار بود.
در فوریه 2022، کارشناسان آمریکایی از دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس پیامدهای خطرناک جدیدی را برای سلامت روان افرادی که از کووید 19 بهبود یافته بودند شناسایی کردند. افراد پس از بیماری بیشتر مستعد افسردگی، اضطراب و همچنین فراموشی، سردرگمی و سایر اختلالات هستند.