تأثیر گوجه فرنگی بر کاهش خطر سکته مغزی

سکته مغزی می‌تواند در هر زمانی و در هر سنی بروز کند.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک به نقل از "دیلی اکسپرس"، سکته مغزی می‌تواند در هر زمانی و در هر سنی بروز کند. بر طبق عقیده پزشکان، سکته مغزی به دو بخش تقسیم می شود، هموراژیک و ایسکمیک، که موارد بروز دومی بیشتر مشاهده می شود.
در مورد دوم، لخته مغزی باعث بروز سکته مغزی می گردد. اما هموراژیک بر اثر آسیب به عروق خونی بروز می کند. به عقیده متخصصان مقدار زیاد "لیکوپن" که یک آنتی اکسیدان قوی است می تواند باعث کاهش سطح کلسترول و تنظیم فشار خون شود که در گوجه فرنگی وجود دارد.
دود وسایل نقلیه دلیل دیگری برای سکته مغزی
گفتنی است که مصرف مستمر گوجه فرنگی ۵۹٪ خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد. توانایی گوجه فرنگی را در کاهش خطر سکته مغزی تا ۵۹ ٪ در صورت مصرف مستمر ثابت کرده است.
در افرادی که بالاترین میزان "لیکوپن" در خون را دارند، ماده‌ای که توسط "رنگ قرمز موجود در گوجه فرنگی" تأمین می‌شود، خطر سکته مغزی ناشی از لخته شدن خون در ۱۲ سال آینده به طور قابل توجهی کمتر خواهد بود. نقش لیکوپن در معالجه بیماری‌های قلبی عروقی تأکید شده و نشان می‌دهد که دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی است.
بحث و گفتگو