در صورت امتناع کامل از نان، چه اتفاقی در بدن شما می افتد

متخصص تغذیه در روسیه در مقاله ای می نویسد که مصرف روزانه نان بر افزایش وزن و هضم غذا تأثیر می گذارد.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک، تاتیانا رازومووسکایا، متخصص تغذیه در روسیه در مقاله ای می نویسد که با کنار گذاشتن نان یا به حداقل رساندن استفاده از آن، می توان از چه مشکلاتی جلوگیری کرد. به گفته وی، محتوای کالری نان به طور متوسط ​​250-300 کیلو کالری در هر 100 گرم است. در عین حال، نان گندم ریز آسیاب شده دارای شاخص گلیسمی بالایی است - 85-90 می باشد. هنگامی که نان سفید می خورید، ترشح انسولین شدیدی در بدن شما بوجود می اید: قند خون به شدت افزایش می یابد، سپس به همان شدت کاهش می یابد، و شما سریعتر احساس گرسنگی می کنید". این متخصص در ادامه افزود که نان غلات کامل دارای مقدار زیادی فیبر رژیمی است - اگر بیش از حد از آن بخورید، می توانید نفخ را تحریک کنید. اما اگر نان را در حد اعتدال مصرف کنید (در 100 گرم نان سبوس دار حدود 7.4 گرم فیبر غذایی وجود دارد) برعکس به هضم غذا کمک می کند. این متخصص تغذیه در پایان خاطرنشان کرد: از سوی دیگر نان سفید تهیه شده از آرد ریز می تواند منجر به یبوست به ویژه در افراد مسن شود و در صورت وجود مشکلات روده بهتر است از فهرست غذا حذف شود.
خوردن نان چه فوایدی می‌تواند داشته باشد؟
پیش از این در خبرها آمده بود که در شب سال نو، ترشیجات زیاد مصرف نکنید زیرا، سس‌های ترش و تند باعث افزایش اشتها و تشنگی می‌شوند، با مصرف بیش از حد آنها باید مایعات زیادی بنوشید. در شب سال نو میلادی پس کنسرو، سس مایونز و ترشی نخورید". او افزود که کیک ها و شیرینی های خامه ای کالری بالایی دارند، در حالی که سوفله، ژله، مارمالاد به عنوان دسرهای نسبتاً سبک برای تعطیلات هستند. همچنین توصیه می شود از سیب زمینی، گوشت های چرب، سالاد با کراکر و چیپس، نان سفید و سایر محصولات گندم خودداری کنید.
بحث و گفتگو