به گزارش اسپوتنیک، خانم سوتلانا فوس گفت علت احساسات ناخوشایند می تواند غذاهای حاوی مقدار زیادی نشاسته:غلات، نان، ماکارونی، ذرت، برنج و حبوبات باشد. علاوه بر این، حتی فیبر که سبزیجات خام، میوهها، حبوبات و آجیل سرشار از آن هستند، میتواند باعث افزایش تولید گاز شود.
لیست محصولات بالقوه خطرناک همچنین شامل مواد غذایی زیر است:
- محصولات لبنی: شیر، کفیر، پنیر لپه در صورت حساسیت نسبت به لاکتوز؛ ⠀
-غذاهای حاوی قند، نوشیدنی های گازدار شیرین، شیرینی ها؛ ⠀
- قارچ: به دلیل وجود پلی ساکارید سخت هضم کیتین؛
خانم فوس در پایان گفت: "علاوه بر این، نفخ در افرادی که فعالیت بدنی پایینی دارند و علاوه بر آن به طور نامنظم غذا می خورند، شایع تر است".