به گزارش اسپوتنیک، تاتیانا ایوانیکوا، متخصص تغذیه در گزارشی می نویسد که کلسترول چقدر خطرناک است، چه غذاهایی حاوی کلسترول است و همچنین توصیه هایی در مورد کاهش سطح این ماده در بدن ارائه کرد. کلسترول به خودی خود خطرناک نیست اما اگر سطح آن در بدن بالا باشد می تواند عواقب جدی به دنبال داشته باشد و یکی از دلایل ابتلا به تصلب شرایین و بیماری های قلبی عروقی از جمله بیماری های عروق کرونر قلب، سکته قلبی، سکته مغزی، همین کلسترول است.
کلسترول ماده ای است از جنس چربی که در تمام سلول های بدن وجود دارد و در ساخت دیواره ی سلولی و برخی هورمون ها نقش مهمی را ایفا می کند. مولکول های چربی پس از جذب از روده در سیستم گردش خون توسط کلسترول حمل می شوند.
برای به حداقل رساندن خطر کلسترول بالا در بدن، باید فعالیت بدنی خود را افزایش دهید و مصرف غذاهای حاوی چربی های اشباع شده (کره، گوشت های چرب، تخم مرغ، پنیر) و چربی های ترانس (غذاهای سرخ شده) را کاهش دهید. کلسترول به کبد نیز اسیب می رساند.