به گزارش اسپوتنیک، آلنا استپانووا، متخصص تغذیه در روسیه در مقاله ای می نویسد: آب معدنی بسته به ترکیب آن می تواند فواید چند جانبه ای برای بدن به همراه داشته باشد.وی در ادامه می نویسد که بسته به ترکیب شیمیایی، آبهای معدنی به آبهای سفرهای (حاوی حداقل نمک و دیگر املاح، حداکثر تا 1 گرم در هر لیتر)، آبهای طبی (غلظت املاح موجود در آب در محدوده 1 تا 10 است)، آب نوشیدنی با خاصیت دارویی (غلظت املاح بیشتر از 10 گرم در لیتر است).
این متخصص آب های معدنی را به چند دسته تقسیم کرد: - کلرید (محرک متابولیک، کمک به اختلالات دستگاه گوارش)؛
- هیدروکربنات (کاهش اسیدیته شیره معده، مفید برای افرادی با بیماری سنگ کلیه).
- سولفات (به افراد مبتلا به دیابت و چاقی کمک می کند).
- مخلوط (به عنوان مثال، آب معدنی هیدروکربنات سولفات برای ورم معده و زخم معده مفید است). آلنا استپانووا در پایان گفت: "آب معدنی حاوی عناصر کمیاب است،
بنابراین می تواند پتاسیم، منیزیم، ید، برمید، سیلیس، سدیم در آب های معدنی به وفور یافت. آب های معدنی حاوی سولفات منیزیم برای یبوست، بیماری های مجاری صفراوی، تصلب شرایین موثر هستند."