عامل اصلی پیشرفت بیماری دیابت چیست؟

شیرینی جات عامل برجسته در پیشرفت بیماری دیابت محسوب نمی شوند.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک، غذای شیرین عامل اصلی در پیشرفت بیماری دیابت نیست و عامل مهم حجم بدن است.
الگا کاتشکوا رئیس بخش آموزش و درمان مرکز دیابت، متخصص غدد وزارت بهداشت روسیه در این خصوص نظر داد.
وی بیان داشت که هرساله از ۱۴ نوامبر در جهان روز مبارزه با دیابت برگزار می شود.
کاتشکوا ضمن پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است خوردن زیاد شیرینی جات باعث بیماری دیابت شود، گفت: «بستگی به نوع شیرینی دارد.»
این پزشک خاطرنشان کرد: « اگر این شیرینی با چربی ترکیب شده باشد، باعث افزایش مقاومت بدن به انسولین می شود. مصرف مستقیم مواد غذایی شیرین عامل اصلی در پیشرفت بیماری دیابت نیست.»
وی تاکید کرد: « بله ممکن است دیابت در شرایط خاصی بروز کند وقتی که یک بیماری ژنتیکی وجود دارد، زمانی که یک فرد به شدت وزن بدنش زیاد است و فعالیت بدنی کمی دارد. اما نه همه ۱۰۰ درصد موارد پیشرفت دیابت به مصرف محصولات شیرین مرتبط است. اگر فرد فقط به راحتی کربوهیدرات های قابل هضم را بدون چربی مصرف می کند ممکن است به دیابت مبتلا نشود.»
به عقیده وی نکته اصلی جرم بدن بیمار است و در واقع خطرات پیشرفت دیابت با وزن افزایش می یابد.
بحث و گفتگو