به گزارش اسپوتنیک، لیودمیلا میکیتیوک، متخصص تغذیه در روسیه در مورد خواص مفید کاکائو و در مورد کاستی های این نوشیدنی گزارشی را تهیه کرده است.
این متخصص تاکید کرد که در این مقاله در خصوص پودر طبیعی کاکائو صحبت می کنیم، زیرا نوشیدنی فوری کاکائو که از مغازه تهیه می کنید، حاوی مواد شیمیایی و رنگ است و مزایای موجود در آن بیش از 20 درصد یک کاکائوی خالص نیست.
ترکیب پودر کاکائو خالص سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است که عملکرد ماهیچهها را عادی میکند و به افراد مبتلا به کم خونی کمک میکند، تراکم استخوان را در بدن تامین میکند، برای کودکان در دوران رشد فعال و زنان باردار ضروری است، کلسترول بد را از بین میبرد و کبد را پاکسازی میکند. این پودر، هورمونهای جنسی، تقسیم سلولها و رشد بافت را تضمین میکنند، کاکائو حاوی آنتیاکسیدانهایی هستند که از بروز سرطان جلوگیری میکنند و باعث بهبود سریع زخمها میشوند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: فنل ها و پروسیانیدین ها در کاکائو با اتصال مولکول های کلاژن و ایجاد استحکام پوست را جوان می کنند.
لودمیلا میکیتیوک در ادامه می افزاید که اگر شیر و شکر را به کاکائوی خالص اضافه کنید یک نوشیدنی نسبتاً پر کالری است. بنابراین بهتر است صبح ها شیر کاکائو بنوشید. در صبح، ریتم های بیولوژیکی فعال تر است و تجزیه و تبدیل پروتئین ها، چربی ها و کربوهیدرات ها به انرژی سریعتر اتفاق می افتد. از خوردن شیر کاکائوی شیرین شده به دلیل کالری بالا در شب جلوگیری کنید.