به گزارش اسپوتنیک، النا تای متخصص تغذیه در روسیه معتقد است که یک شام سالم باید شامل غذاهای گیاهی باشد که تأثیر مفیدی بر میکرو فلورای دستگاه گوارش داشته باشند.
حمص و حبوبات، که حاوی ریزمغذی ها، پروتئین های قابل هضم، فیبر غذایی هستند، بهترین منبع برای شام هستند.
وی با اشاره به نخود فرنگی و عدس، لوبیا به عنوان شام گفت: "به دلیل وجود فیبرهای نامحلول، کربوهیدرات ها و پروتئین های کند، در این خوراکی ها سیری بعد از شام مدت زیادی طول می کشد، هضم غذا طبیعی می شود. حبوبات همچنین دارای شاخص گلیسمی پایینی هستند که به حفظ وزن و کاهش کالری کمک می کند".
حبوبات مانند لوبیا، نخود و عدس سرشار از پروتئین و مواد معدنی هستند.
شایان ذکر است که همانا مصرف لوبیای دودی توصیه می شود، زیرا تحت چنین پختی، مواد مفید آن از بین نمی رود. در رژیم غذایی برای کاهش چربی در ناحیه شکم بهتر است از مصرف موز، انجیر،انگور، ماکارونی، برنج، سیب زمینی و نان و هر نوع پاته خودداری شود.