به گزارش اسپوتنیک، نتایج مطالعات دانشمندان در این زمینه در مجله Nutrients منتشر شده است.
در چای اولانگ خواص چای سبز و سیاه تلفیق شده و علاوه بر این ، حاوی کافئین است که بر متابولیسم انرژی تأثیر می گذارد و ضربان قلب را افزایش می دهد. تأثیر چای اولانگ بر انرژی و متابولیسم چربی در گروهی از داوطلبان سالم مورد بررسی قرار گرفت.
در نتیجه ، دانشمندان دریافتند که این نوشیدنی به میزان 20٪ به آب شدن و تجزیه چربی شدت می بخشد. چای اولانگ حتی در حالی که شرکت کنندگان آزمایش خواب بودند به تاثیر گذاری خود ادامه می داد.
پیش از این ، آندرا اشمیت ، متخصص تغذیه آلمانی در مورد عادت هایی که مانع کاهش وزن می شوند از جمله کمبود طولانی مدت خواب و عادت به نوشیدن قهوه بلافاصله بعد از بیدار شدن صحبت کرده بود.