به گزارش اسپوتنیک، نادیا پترونا در پرتال خبری مدیک، رو اعلام نمود که ماهی غذایی برای مغز است.
وی در مقاله ای نوشت: پروتئين به عنوان يک جزء در ساخت انتقال دهندههاي عصبي يا نوروترانسميترها(موادي که ضربان عصبي را در طول يک سيناپس انتقال ميدهند)، براي بهبود فعاليت ذهني ضروري ميباشدگذشته از منبع عالي پروتئين، ماهي سرشار از روغنهاي ضروري، از قبيل امگا 3 ميباشد. امگا 3 از عملکرد مغز محافظت ميکند. ماهيهاي دريايي غنيترين منبع اسيدهاي چرب ميباشند. اين ماهي ها شامل ماهي آزاد، هاليبوت، ماکرل و ساردين ميباشند.
ویتامینها و مواد معدنی و غذایی هستند که تا حدی از چاق شدنمان جلوگیری میکند:
امگا۳: در ماهیهای روغنی مانند سالمون، ساردین و کنسرو تن ماهی وجود دارد. تخم مرغ، گردو، و دانههای کتان نیز حاوی مقادیر زیادی امگا۳ هستند.