راه های پیشگیری و درمان بیماری های پاییزی +عکس

با شروع فصل پاییز بیماری‌های پاییزی نیز آغاز می شوند که باید راه های پیشگیری از آنان را بدانیم.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک، بیماری های شایع پاییزی بسیاری وجود دارند که یا در پاییز منتشر می شوند و یا در این فصل تشدید می شوند.

آلرژی و حساسیت‌ها در پاییز بسیار شایع هستند. گفته شده است که راگوید و اسپورهای قارچ بزرگ‌ترین عامل آلرژی‌های پاییزه هستند. اگرچه گرد و غبار در ماه‌های مرطوب تابستان رایج هستند؛ اما در پاییز می‌توانند به هوا وارد بشوند.

از علائم آن می توان به خارش و آبریزش چشم‌ها، گرفتگی یا آبریزش بینی، خارش سینوس‌ها یا گلو، عطسه، ترشحات پشت حلق، از بین رفتن موقت حس بویایی، خروپف، سردرد، گلودرد، گرفتگی گوش، خستگی و سرفه اشاره کرد. برای پیشگیری از آلرژی‌ها و حساسیت‌ها، پنجره‌های منزل و ماشین خود را بسته نگه دارید. به صورت آنلاین میزان گرده‌های روزانه در منطقه‌ خود را بررسی کنید و اگر همچنین امکانی وجود ندارد از ساعت ۱۰ صبح تا ۳ بعدازظهر که مقدار گرده موجود در هوا در اوج خودش می‌باشد از منزل بیرون نروید. همچنین قبل از بیرون رفتن از خانه کیفیت هوای شهر خود را بررسی کنید. بعد از گذراندن وقت در خارج از خانه، حتما دوش بگیرید.

بیماری دیگری که فصل سرد آن را تشدید می کند، آرتروز نام دارد. آرتروز التهاب مفاصل است که با افزایش سن بدتر می‌شود. آرتریت یک نوع بیماری اسا که در تمام طول سال وجود دارد؛ اما افراد مبتلا به آرتروز گزارش می دهند که هوای سرد و مرطوب باعث شعله‌ور شدن علائم آنها می‌شود. از علائم این بیماری، درد مفاصل، خستگی، ورم مفاصل، سفتی مفاصل و حساسیت مفاصل را می توان اشاره کرد.
برای پیشگیری از این بیماری می توان یک رژیم غذایی سالم داشته باشید که حاوی میوه، سبزیجات، ماهی و آجیل باشد. همچنین وزن خود را کنترل کرده و مرتب ورزش کنید تا انعطاف‌پذیری مفاصلتان زیاد شود.
اگر نیاز است لباس بیشتری بپوشید یا روی پاهای خود پتو بیندازید. همچنین دوش آب گرم برای بعضی از افراد می‌تواند به افزایش جریان خون و کاهش دردهای مفاصل کمک کند.
همچنین ماساژ هم با افزایش گردش خون به کاهش درد کمک می‌کند، به‌ خصوص وقتی که از لوسیون‌های گرم یا روغن‌های ضروری استفاده شود.

بسیاری از کاربران از این مطلب استقبال کرده و معتقدند که با وجود کرونا پاییز پرخطری خواهیم داشت و باید بسیار رعایت کنیم.

بحث و گفتگو