به گزارش اسپوتنیک به نقل از نشریه Matter، در این روش محققان سعی کردند با کمترین حجم از دانه های قهوه، طعم خوش قهوه را حداکثر کنند.
در روش معمول برای تهیه نوشیدنی به حجم 25-30 میلی لیتر به 7-9 گرم دانه قهوه احتیاج است. در این روش دانه های قهوه به مدت 20-30 ثانیه تحت فشار قرار می گیرند. این دانه ها به صورت ریز خرد می شوند، زیرا این امکان را فراهم می کند تا بخش بیشتری از دانه ها در مجاورت آب قرار بگیرند. همچنین دستگاه های مدرن قهوه این امکان را فراهم می کنند تا نسبت ها را تغییر دهید که نشان می دهد همه اشخاصی که قهوه درست می کنند استاندارد یکسانی ندارند.
مدل محاسبه شده توسط محققان نشان داده است كه این بهترین روش نیست، زیرا دانه های خرد شده بسیار ریز صافی فیلتر را مسدود می كنند. دانه هایی که به اندازه بزرگتر خرد شده باشند و مقدار کمتر دانه قهوه باعث می شود که طعم و عطر قهوه ایده ال بدست بیاید.
برای یک اسپرسو ایده آل، دانشمندان استفاده از 15 گرم دانه درشت قهوه را توصیه می کنند، ضمن اینکه باید فرآیند را از 25 به 7-14 ثانیه کاهش داد. در این حالت، عطر نوشیدنی منحصر بفرد و تلخی کمتری خواهد داشت.