روسیه ممکن است قطار اتمی بارگوزین را احیا کند

کارشناس نظامی، سردبیر مجله دفاع ملی ایگور کرووتچنکو گفت: پاسخ روسیه به عقب نشینی از پیمان حذف موشک های میان برد و برد کوتاه تر می تواند مجدداً پروژه های موشکی و قطار موشک جنگی و تقویت دفاع هوایی در مرزهای غربی این کشور را احیا کند.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک، ایگور کرووتچنکو گفت روسیه می تواند موشک های میان برد و برد کوتاه تر را مجدداً در پروژه های موشکی و قطار موشک جنگی و تقویت دفاع هوایی در مرزهای غربی این کشور از سر گیرد.

این کارشناس خاطرنشان کرد: روسیه می تواند پروژه قطار بارگوزین را احیا کند، که از نظر نمای خارجی از قطارهای باربری معمولی قابل تشخیص نیست.
سه موشک بالستیک بین قاره ای با 30 کلاهک به طول 550 کیلو گرم در واگن های این قطار نصب می شوند.

بدیهی است، راه اندازی مجدد برنامه قطار جنگی با موشک های بالستیک با سوخت جامد که ضربه در مرحله اولیه غیرممکن خواهد بود، محقق می شود.
وی خاطرنشان كرد: ماهواره های آمریكایی قادر نخواهند بود قطار موشكی را كه بین مسكو و ولادی‌واستوک حرکت می کند را تشخیص دهند. وی همچنین احتمال روسیه برای ایجاد مجتمع موشکی زمینی جدید با برد متوسط ​​را رد نکرد. وی افزود: این یک پروژه جدید خواهد بود، اما با توجه به اینکه قبلاً پایونیرهای (PGRK RSD-10) داشتیم، اماکن طراحی و امکانات تولیدی حفظ شده اند، می توانیم به سرعت این سلاح ها را در سطح جدیدی از فناوری توسعه دهیم.

روسیه پیش نویس قطعنامه کنترل تسلیحات را به سازمان ملل ارائه می دهد

در 12 سپتامبر، سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه، گفت که در شرایط فعلی بین المللی خطر جنگ هسته ای وجود دارد.
او رد نکرد که ایالات متحده به دنبال عملی کردن آستانه استفاده از سلاح های هسته ای است.

رئیس جمهوری آمریكا دونالد ترامپ، از آغاز خروج خود از پیمان منع گسترش تسلیحات هسته ای در فوریه 2019 خبر داد و روسیه را به نقض این توافق متهم كرد.
رئیس کاخ سفید گفت، که می خواهد با مشارکت چین قرارداد جدیدی را منعقد کند. مسکو بارها ادعاهای مربوط به نقض قرارداد را تکذیب کرده و در پاسخ، تصمیم به تعلیق در اجرای تعهدات خود گرفته است. در نتیجه، از تاریخ 2 آگوست 2019، پیمان منع گسترش تسلیحات هسته ای به ابتکار ایالات متحده بی اعتبار شد.

پیمان منع گسترش تسلیحات هسته ای بین اتحاد جماهیر شوروی و آمریكا در سال 1987 منعقد شد و دو كشور را به تولید و استقرار موشک های بالستیک و كروز با برد متوسط ​​(به شعاع از 1 هزار تا 5/5 هزار كیلومتر) و كوچكتر (به شعاع 500 تا 1 هزار كیلومتر) منع كرد.

بحث و گفتگو