به گزارش اسپوتنیک، نتایج کار متخصصین در کنفرانس بین المللی مبارزه با بیماری آلزایمر در شیکاگو ارائه شد.
در این تحقیقات ۲۲۲۶ نفر شرکت داشتنر که هیچ نشانی از بیماری آلزایمر در آنها نبود. در بین داوطلبین ، همه پرسی انجام شد که در جریان آن نشان داده شد، افزودن شکر به غذا و نوشیدنی چه تاثیری بربدن دارد.
۴۲۹ نفر طی هفت سال بیماری آلزایمرشان پیشرفت کرد.
مشخص گردید ، افرادی که هر روز ۳۰.۳ گرم شکر در غذایشان است، خطر ابتلا به زوال عقلشان ۳۳ درصد در مقایسه با افرادی که ۵.۸ گرم شکر در روز مصرف می کنند، بیشتر است. دانشمندان همچنین مشخص کردند که علاقه مندان نوشیدنی های شیرین از جمله آب میوه ها ، ۲۷ درصد بیشتر به بیماری آلزایمر دچار می شوند.