به گزارش اسپوتنیک، پیش از این، شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه ای را تصویب کرد که در آن اسرائیل و حماس را ملزم به تسهیل ارسال کمک های بشردوستانه به سراسر نوار غزه کرد و همچنین از دبیرکل سازمان ملل خواست تا یک هماهنگ کننده برای ارسال این کمک ها تعیین کند. نسخه نهایی قطعنامه شامل ماده ای برای توقف فوری خصومت ها و همچنین اقدامات فوری برای توقف پایدار خصومت ها نیست.
در بیانیه وزارت خارجه روسیه که روز دوشنبه انتشار یافت، آمده است:" قطعنامه جدید 2720 شورای امنیت سازمان ملل، بدون شرط کلیدی برای توقف خصومت ها، نمی تواند این وضعیت فاجعه بار را اصلاح کند. دبیرکل سازمان ملل متحد و روسای آژانسهای تخصصی بشردوستانه بارها و بارها خاطرنشان میکنند که در مقابل حملات و بمبارانهای گسترده، امدادرسانی به غزه غیرممکن است، محموله های وارد شده تنها قطرهای در دریای رنج و نیازهای بشری این منطقه هستند و زیرساخت های غیرنظامی، از جمله تأسیسات پزشکی، تقریباً به طور کامل تخریب شده است."
این وزارتخانه خاطرنشان کرد که روسیه از رای دادن به این قطعنامه خودداری کرد و "به درخواستهای مربوطه نمایندگان فلسطینی و عرب پاسخ داد".
در ادامه این بیانیه می آید:" اکنون مهم است که برای بازگرداندن افق سیاسی در روند حل و فصل فلسطین-اسرائیل بر مبنای حقوقی بینالمللی به رسمیت شناخته شده تلاش کنیم و ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی با پایتختی بیتالمقدس شرقی را فراهم کنیم که در صلح و امنیت با اسرائیل همزیستی داشته باشند."