به گزارش اسپوتنیک، سیمور هرش در ستون خود در پلتفرم Substack توضیح می دهد که این ممکن است نشان دهنده این باشد که اسرائیل آماده است تا گروگان هایی را که در خطر هستند، را فراموش کند.
وی در ادامه گفت:" مذاکرات برای آزادی گروگان ها از اسارت در نوار غزه به دلیل این واقعیت پیچیده است که آنها نه تنها در دست جنبش حماس حاکم در این منطقه، بلکه در دست سایر گروه های فلسطینی نیز هستند".
او گفت: "مشکل جدی که از زمان حمله 7 اکتبر تاکنون به طور علنی مورد بحث قرار نگرفته، این است که گردان های القسام در حمله و دستگیری گروگان ها تنها نبودند.
هرش به نقل از یک مقام آمریکایی گفت که آنها از دخالت گردانهای شهدای الاقصی که در ابتدا خود را به عنوان شاخه شبهنظامی فتح معرفی میکردند، در حمله خونین به تأسیسات و شهرکهای ارتش در جنوب اسرائیل آگاه بودند.
این روزنامه نگار به نقل از حماس مدعی است که غیرنظامیان نوار غزه نیز در این حمله شرکت داشتند.
صبح روز هفتم اکتبر، اسرائیل در چارچوب عملیات طوفان الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، مورد حمله موشکی بیسابقهای از سوی نوار غزه قرار گرفت. پس از آن، نیروهای این جنبش به مناطق مرزی در جنوب اسرائیل نفوذ کردند.
در پاسخ، نیروهای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیر آهنین را علیه حماس در نوار غزه آغاز کردند. ظرف چند روز، ارتش اسرائیل تمام مناطق پرجمعیت نزدیک مرز با غزه را تحت کنترل خود درآورد و حملات هوایی به اهدافی از جمله غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داد: تامین آب، غذا، برق، دارو و سوخت متوقف شد.
تعداد قربانیان نوار غزه از مرز 5 هزار نفر گذشت و بیش از 15 هزار نفر مجروح شدند. در اسرائیل، به گفته مقامات محلی، بیش از 1.3 هزار نفر جان خود را از دست دادند. به گفته منابع مختلف، حدود 150 اسرائیلی ممکن است در اسارت حماس باشند. خود جنبش اعلام کرد که حدود 200 تا 250 زندانی در نوار غزه وجود دارد.
وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا خصومت ها را متوقف کنند. با توجه به موضع ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، حل و فصل بحران خاورمیانه تنها بر اساس فرمول "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در چارچوب آن را فراهم می کند. 1967 با پایتخت آن در بیت المقدس شرقی هم مرز است.