به گزارش اسپوتنیک، این کمیسیون تصریح میکند که این گزارش "دردناک و به موقع" است، اما قبل از آخرین شیوع خشونت تکمیل شده است و از ماه می 2021 تا اوت 2023 را پوشش میدهد.
در سند منتشره این کمیسیون آمده است:" این گزارش همچنین خاطرنشان می کند که خسارات و تلفات ناشی از حملات اسرائیل در غزه متناسب با مزیت نظامی نبوده و بنابراین این اقدامات جنایت جنگی محسوب می شود. علاوه بر این، این کمیسیون خاطرنشان کرد که ممنوعیت واردات مواد غذایی و تجهیزات پزشکی به غزه نقض قوانین بین المللی بشردوستانه است".
اعضای کمیسیون همچنین تاکید میکنند که کشتن شیرین ابواکله، روزنامهنگار الجزیره را بررسی کرده و به این نتیجه رسیدهاند که ارتش اسرائیل "بدون توجیه" بر اساس قوانین بینالمللی حقوق بشر از نیروی مرگبار استفاده کرده و "عمدا یا بیملاحظه" حق زندگی ابواکله را نقض کرده است.
سخنانا ناوی پیلاوی رئیس کمیسیون در این سند اینگونه آمده است:" کشتن شیرین ابواکله در جنین نتیجه مستقیم نظامیسازی عملیاتهای اجرای قانون توسط اسرائیل در کرانه باختری از جمله بیتالمقدس شرقی است. شیرین ابواکله یکی دیگر از قربانیان خشونت بیش از حد و نامتناسب نیروهای امنیتی اسرائیل در جریان این عملیات است. این همچنین حمله ای به روزنامه نگاران بود که همه آنها به وضوح قابل شناسایی بودند، الگوی تکراری که توسط کمیسیون شناسایی شد".
پیش از این شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داده بود که پرونده قتل شرین ابواکله خبرنگار خود در اسرائیل و فلسطین را به دادگاه کیفری بین المللی در لاهه منتقل کرده است. بر اساس شواهد جمع آوری شده از سوی وکلای این هلدینگ رسانه ای، به استثنای تیراندازی مستقیم از سوی نظامیان اسرائیلی، در منطقه ای که روزنامه نگار در آن قرار داشت، درگیری یا تیراندازی صورت نگرفته است. این روزنامه نگار در اوایل ماه مه 2022 هنگام پوشش عملیات ضد تروریستی ارتش اسرائیل در جنین در کرانه باختری کشته شد.
سرویس مطبوعاتی ارتش اسرائیل در ماه سپتامبر گزارش داد که دادستان نظامی به این نتیجه رسیده است که هیچ توجیهی برای آغاز تحقیقات پلیس نظامی در مورد مرگ شیرین ابواکله، روزنامه نگار الجزیره وجود ندارد. خاطرنشان شد که بررسی ها نشان داد که به دلیل وضعیت نامناسب گلوله، تعیین منبع شلیک گلوله دشوار است. در همان زمان، ارتش گزارش داد که این احتمال وجود دارد که اکله بر اثر شلیک تصادفی گلوله یک افسر نظامی اسرائیلی که تصور میکرد در حال شلیک به شبهنظامیان فلسطینی است، جان خود را از دست داده است، اما این احتمال نیز وجود دارد که این روزنامهنگار توسط فلسطینی هایی که به سمت منطقه ای که او بود تیراندازی کردند، کشته شده باشد.
بر اساس آخرین اطلاعات، بیش از هزار نفر در نتیجه حمله جنگجویان حماس به اسرائیل کشته شدند. شهروندان بیش از 40 کشور از جمله روس ها کشته یا ناپدید شده اند.
در نوار غزه بیش از دو هزار نفر در نتیجه اقدامات تلافی جویانه دولت یهود کشته شدند. به گفته منابع مختلف، حماس ممکن است حدود 150 اسرائیلی را در اسارت نگه دارد.